Planerade Kullar

A kullen är nu utvärderad vad gäller HD/AD och MH. Attack, Tösen och Kai är även ögonlysta UA som vuxna. Jag är väldigt nöjd med resultaten för denna kullen och har börjat planera för nästa kull. Jag har tänkt att eventuellt para Ninja till våren och har planer på hane men inget är helt bestämt än. 

Jag kommer då att leta efter en aktiv fodervärd åt en tik. 

Mina valpar levereras:

SKK registrerade, veterinärbesiktade, id-märkta och ögonlysta. Dom är dolda fel försäkrade och har från 6v ålder en individuell försäkring i Folksam. 

Mitt mål med aveln är friska sunda och rastypiska collies. Jag avlar för att få fram trygga, stabila, orädda och arbetsvilliga collies och har som mål att planerade valpkullars index ska ligga på 100 eller mer vad gäller N/O samt även Soc, lek och skott men även på HD.

Jag har som mål att utvärdera mina kullar till 100% vad gäller HD/AD röntgen, ögonspegling (valp och vuxen) samt mentalbeskriva. Detta är viktigt både för mig som uppfödare att se vad mina hundar lämnar, men även för hundägaren som vet lite mer vad den har i sin hund. Du som är intresserad av valp från mig ska vara villig att HD/AD röntga, ögonlysa, MH beskriva samt mentaltesta och exteriörbeskriva din hund vid lämplig ålder.

Jag vill gärna hålla kontakten med mina valpköpare, och vill få ta del i valparnas utveckling. Om någon hund skulle bli sjuk vill jag veta det, så jag kan ta hänsyn till en eventuell ärftlig sjukdom i aveln. Mina valpköpare är alltid välkomna att höra av sig om frågor och funderingar. Kan jag inte svara på frågan, försöker jag ta reda på svaret. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now